PAUS i Duved frisör massage yoga samtalscoach

           Om oss

Vår tanke och önskan med PAUS i Duved är en samlingsplats för hälsa och välmående för både boende i Åre och Duved med omkringliggande områden samt tillfälliga gäster. Vi vill skapa en plats där alla känner sig välkomna och kan få en stund av lugn och ro i en avslappnad miljö. Vi erbjuder allt från hår och massage till yogaoch samtal och vi vet att vi är riktigt duktiga på det vi gör. Vi bryr oss om människan, miljön och naturen vilket påverkar vårt sätt att arbeta.  Om du så bara vill titta in och säga hej så hoppas vi att du känner dig riktigt välkommen!

Kristin Indergård -

frisör & yogalärare 
Grön frisör - Internationellt cert kundaliniyoga och meditations lärare  

Breathwalk-instruktör - Gong/ Soundhealing 

 
Kristin erbjuder ekologisk hårvård som växtfärgning och klipper både hår och skägg. Även färg av fransar och bryn och öron-håltagning. Den röda tråden är kreativitet med omtanke om dig och naturen. 

Kristin är också yogalärare och gongspelare. Hon erbjuder yogaklasser på Paus men du kan även vara med online/hemifrån. Eller varför inte landa in på mattan för en Gong-avslappning? Är du nyfiken, besök Kristins hemsida: www.kristinindergard.com


 
 

Martina Höiem -

frisörFrisör 


Martina har arbetat som frisör sedan 2008 och erbjuder allt inom hårvård, färg och form. Hon erbjuder även plockning och färg av ögonbryn och fransar. Arbetar gärna med Wellas produkter. 


Jennie Gellerstam - 

massageteraput & PTMassageteraput, lic. personlig tränare, kostrådgivare,

friskvårdskonsulent, gruppträningsinstruktörMed över 20 års erfarenhet av arbete inom träning och hälsa kan Jennie erbjuda både förebyggande och akut behandling för ömmande eller skadade muskler. 

Vid behov används koppor som är ett bra hjälpmedel för att få igång cirkulation samt minska spänningar. Jennie är utbildad och verksam som personlig tränare och kombinerar gärna massage med stress och träningsråd. Jennie  erbjuder även utomhusträning med eller utan utrustning, löpcoachning samt dynamisk yoga. 
Är du mer nyfiken på Jennies kunskaper, besök www.excitare.se


 
Unn Tjernberg - Samtalscoach&

yogalärare


 Samtalscoach - Fil kand i psykologi och grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning KBT - Kognitiv beteendeterapi, och IPT - Interpersonell psykoterapi. Yogalärare

 
 

Unn har drygt 30 års erfarenhet av att arbeta med människor inom friskvård och vård, både som coach på det fysiska planet såväl som på det psykiska planet.  
Hennes intresse för människors välmående har alltid varit stort. Målet är och har alltid varit, att hjälpa människor till ett bättre mående, utifrån där de befinner sig, med de förutsättningar som finns. 

I Unns yogaklasser ägnas första delen av klassen till mer fysiska positioner för att värma upp kroppen, för att sedan avrunda klassen med restorative yoga, pranayama eller yoga nidra.  
Är du mer nyfiken på Unns kunskaper, besök hennes hemsida 
www.livsbalans.com  

Anette Lihuvudh -

yogalärare


Yogalärare - Certifierad Internationell Yoga- och Meditationslärare i Kundaliniyoga och Medicinsk yoga.  Utbildar sig just nu till Zonterapeut/ reflexolog.

 

Anette hjälper dig att hitta lugnet så du orkar mer både fysiskt och mentalt, bli medveten om din kraft och livsenergi i yogan. 

Medicinsk yoga är en lugnare form av Kundaliniyoga. I yogan stärks kroppens egna självläkningsförmåga. Yogan är kraftfull med effekt på både kropp och själ. Yogan passar både dig som är ung och dig som är äldre. Släpp stressen och kom och yoga.

Recentioner om Jennie från Google

"Bra massage! Professionell och kunnig, kan varmt rekommenderas!"


Fanny Forsberg - november 2020

Jätteduktig - Kan ta i, vet vad hon gör och får en att slappna av."Lisa Stenqvist - februari 2020

"Väldigt kunnig massör. Bra tryck!"
Peter Jide - februari 2020

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera