PAUS i Duved Frisör Massage Zonterapi Yoga Samtalsterapi

Kristin Indergård

Grön frisör &

yogalärare

Frisör med grön inriktning 

Kundaliniyoga lärare 

Breathwalk instruktör

Gongspelare (soundhealing)

Kristin erbjuder grön hårvård, med växt/örtfärger och uppljusande behandlingar/slingor med lera. Behandlingar som stärker, ger lyster och är mycket hållbart och naturligt.

Jag använder produkter med hög kvalitet men som inte påverkar oss och naturen negativt.

Kundaliniyogan är en helhetlig yoga som är effektiv för att minska stress och få mer energi och återhämtning. Det behövs inga förkunskaper eller yogavana.

För skön och djup avslappning så kom å prova ett Gongbad.

Hemsida:

www.kristinindergard.com

Sara Lilja

Massageterapeut &

Zonterapeut

Meditationslärare

Massageterapeut utb genom MT utveckling och friskvård med inriktning på idrotts-skador. Certif. via SFKM.

Zonterapeut

Meditationslärare

Min vision är att hjälpa dig till en kropp utan spänningar och ett avslappnat sinne.

Jag erbjuder djupgående massagebehandlingar, healingmassage och zonterapi/massage.

"En behandling som gör sådär ont/skönt är en återkommande kommentar från nöjda kunder"

Hemsida: www.lilja.life

Unn Tjernberg

Samtalscoach &

yogalärare

Samtalscoach - Fil kand i psykologi och grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning KBT - Kognitiv beteendeterapi, och IPT - Interpersonell psykoterapi. Yogalärare

Unn har drygt 30 års erfarenhet av att arbeta med människor inom friskvård och vård, både som coach på det fysiska planet såväl som på det psykiska planet.  
Hennes intresse för människors välmående har alltid varit stort. Målet är och har alltid varit, att hjälpa människor till ett bättre mående, utifrån där de befinner sig, med de förutsättningar som finns. 

I Unns yogaklasser ägnas första delen av klassen till mer fysiska positioner för att värma upp kroppen, för att sedan avrunda klassen med restorative yoga, pranayama eller yoga nidra.  

Hemsida: www.livsbalans.com  

Anette Lihuvudh

Zonterapeut & 

yogalärare

Yogalärare - Certifierad Internationell Yoga- och Meditationslärare i Kundaliniyoga och Medicinsk yoga    Zonterapeut-Reflexolog

Ansikts-zonterapeut

 Anette hjälper dig att hitta lugnet så du orkar mer både fysiskt och mentalt, bli medveten om din kraft och livsenergi i yogan. 

Medicinsk yoga är en lugnare form av Kundaliniyoga med mjuka övningar och fokus på andningen. Yogan hjälper oss att komma i balans på alla plan och passar både dig som är ung och dig som är äldre. Släpp stressen och kom och yoga.

Fotzonterapin stimulerar kroppens självläknings- förmåga och fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär, tex problem med knän, höfter, rygg, axlar, hormonella besvär och magproblem.

Med Ansiktszonterapi så stimuleras centrala nervsystem och blod/lymfans kretslopp. Mycket avslappnande och som ett mini-lyft för ansiktet.